MAGAZIN

VIDEO // Acum și Tu poți semna pentru Reîntregirea Țării. Semnează pentru UNIRE

Distribuiți acest articol!

Start colectării a 1 milion de semnături pentru Unirea Republicii Moldova cu România! În cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții Alianței pentru Centenar au declarat că semnăturile vor fi colectate în România, Republica Moldova și diaspora, iar acestea vor avea valoare juridică, fiind folosite pentru modificarea Constituției României.

Până în prezent au fost colectate peste 100.000 de semnături. Acum și Tu poți semna pentru Reîntregirea Țării. Campania demarată de cele peste 130 de asociații și grupuri de inițiativă din Alianța pentru Centenar se va desfășura până la data de 1 septembrie 2018 și se va încheia în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău cu o manifestație stradală uriașă.

Campania 1 milion de semnături pentru modificarea Constituției României, care să ofere o expunere explicită pentru Unirea Republicii Moldova cu România, a trecut Prutul. Demarară în mai multe orașe din România, acum și cetățenii Republicii Moldova își vor putea exprima opinia semnând pentru Unire. Membrii Alianței pentru Centenar au dat startul campaniei astăzi la Chișinău.

“Campania este un exercițiu democratic foarte important, iar în anul Centenarului Marii Uniri suntem obligați să făurim momentele de glorie care le-au trăit buneii noștri acum 100 de ani”, a declarat pre;edintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco.

Campania demarată de cele peste 130 de asociații și grupuri de inițiativă din Alianța pentru Centenar se va desfășura până la data de 1 septembrie 2018 și se va încheia printr-o manifestație de amploare în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. POȚI SEMNA PENTRU UNIRE ACCESÂND WWW.SEMNEZ.EU

Amintim că cea mai recentă consultare publică cu privire la Unirea cu România arată că 55% din locuitorii municipiului Chișinău își doresc reîntregirea neamului românesc.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button