MAGAZIN

5 cărți de citit vara asta

Distribuiți acest articol!

După șapte ani… – Guillaume Musso

Este o poveste romantică, plină de aventuri și emoții, care prezintă viața unei artiste boeme și temperamentale, Nikki, care  se îndrăgostește de Sebastian, un un lutier dintr-o veche și bogată familie newyorkeză și decid să se căsătorească. Cu timpul, căsnicia lor nu merge și, încet-încet, ura ia locul iubirii, iar după un divorț furtunos, fiecare merge pe drumul lui. Totul se schimbă când într-o zi, are loc dispariția misterioasă a fiului lor și o face pe Nikki să-i ceară ajutorul fostului soț, pe care nu l-a mai văzut de șapte ani.

De vorbă cu Emma – Vitali Cipileaga

Este o poveste de dragoste și de viață…despre Emma, o femeie rebelă și inocentă în același timp, care caută răspunsuri la propriile întrebări.  O ajută să le găsească Greg, omul ei de încredere, alături de care trăiește bucurii și dezamăgiri, redate în dialoguri și reflecții.

Cum mi-am petrecut vacanța de vară – T.O. Bobe

Este o carte bogată în umor, o poveste scrisă din perspectiva unui copil de 10 ani.

O vară de răscruce – Truman Capote

Prezintă povestea unei adolescente din înalta societate newyorkeză a anilor ’40. Este vorba despre Grady McNeill, o tânară de 17 ani care simte că este diferită și nu iși găsește locul în societatea din care face parte.

Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată – Cristina Nemerovschi

Cartea spune povestea Anei, o fată care se internează în sanatoriu pentru a-și depăși tulburările de anxietate și pentru a se împăca odată pentru totdeauna cu o traumă din trecut. Ceea ce ei nu-i trece prin cap este faptul că se va îndrăgosti fulgerător de un tânăr misterios și fascinant, dar cu care nu poate fi împreună.

 

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button