Actualități

Adrian Bordianu este noul șef al Procuraturii Anticorupție

Distribuiți acest articol!

Adrian Borodianu, va exercita interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție. El a fost numit în funcția de șef interimar al PA în urma unui ordin semnat de către procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

Bordian a venit la funcție, pentru a-l înlocui pe Serghei Gavajuc, care din decembrie 2019 a fost delegat pentru exercitarea interimatului funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție.

„Printr-un ordin emis de Procurorul General, începând de astăzi, interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție va fi exercitat de Adrian Bordianu, căruia i-a fost sistată detașarea în cadrul Consiliului Superior al Procurorilor. În această dimineața, Procurorul General, Alexandr Stoianoglo l-a prezentat colectivului Procuraturii Anticorupție pe noul șef-interimar al subdiviziunii specializate”.

Sergiu Gavajuc, care din 10 decembrie 2019 a deținut interimatul funcției de șef al Procuraturii Anticorupție, a fost reîncadrat în vechea postură de șef-adjunct interimar al Serviciului Nord al Procuraturii Anticorupție.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button