Actualități

Ajuns sub papucul lui Voronin, Dodon se teme de AUR

Distribuiți acest articol!

Comunistul Igor Dodon a recunoscut că frica lui cea mare sunt unioniștii și Alianța pentru Unirea Românilor. Fiind întrebat de jurnaliștii de la adevărul.ro despre panourile electorale instalate în toată țara prin care îndeamnă lumea la ură și dezbinare, acesta a spus că țara este în pericol și că „doar românii nu pot vedea pericolul”.

„Cum pot românii să observe acest lucru? Întreabă adevărul.ro și spun că ei nu văd atentare asupra statalității. Dar voi ce faceți? Se atentează direct la statalitatea R.Moldova și acest lucru se face pe parcursul ultimelor zeci de ani. Se face sistematic. Nouă ne pare că nu-i pericol și tot așa mai departe, este un pericol pe o perioadă nu chiar lungă, de aceea trebuie să ne consolidăm eforturile.”, a punctat socialistul. 

IGOR GROSU. Toată viața a fost plătit din banii ONG-urilor străine. A trăit numai din banii moldovenilor

Chiar dacă încă nu a fost dat startul Campaniei Electorale, atât în Chișinău, cât și în alte orașe din R.Moldova au apărut panouri cu mesaje electorale instigatoare la ură și anti-românești „Moldova este în periocol. Nu dăm țara străinilor”.

Igor Dodon a ajuns numărul doi în alianța electorală PSRM-PCRM, intrând din nou sub papucul șefului său Voronin.

Partidul AUR a anunțat că își exprimă îngrijorarea față de atitudinea extremistă, șovină și xenofobă a partidului PSRM condus de fostul președinte Igor Dodon acum ajuns sub papucul lui Voronin.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button