10TVIMPORTANTE

Alecu Reniță: MOLDOVA FĂRĂ DODON

Distribuiți acest articol!

La început de an oamenii se roagă să aibă parte de un an bun și îmbelșugat, să fie pace în lume, multă sănătate și înțelegere în familie și, desigur, locuri de muncă bine plătite la baștină și prosperitate în țară.

Sunt convins că majoritatea absolută a moldovenilor își doresc să trăiască și să muncească acasă, nu să umble ca un „neica nimeni” prin țări străine, să argățească la negru. Totuși, rareori moldovenii se întreabă la modul serios – de ce viața lor e pe dos, de ce acceptă ca societatea în care trăiesc să fie dominată de inculți, șmecheri, făţarnici, populişti și paraziți, cum se întâmplă că fiind atât de pricepuți în toate, stau cu mâna întinsă și cerșesc pomeni și „tuşoncă” de la ticăloşi ca şor şi dodon?

Distribuiți acest articol!

One Comment

  1. Domnule Reniţă,Vă mulţumesc pentru adevărul spus de Dmn-voastră.Nefiind membru a vreunui partid am aceiaş dorinţă-Moldova fără Dodon.Ceia ce m-ar face să ies la votare anul acesta ar fi unirea pentru un candidat comun la alegerile din toamnă.Chiar este o obligaţiune morală a partidelor proeuropene în faţa oamenilor şi cetăţenilor ţării mele.Şi cred că acest lucru mă va motiva ţi pe mine să ies la vot.Uniţi pentru viitorul copiilor noştri,numai aşa vom face o schimbare.Succese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button