ActualitățiBasarabia

Anatol Moraru: E timpul ca aceste lichele să se pensioneze

Distribuiți acest articol!

Așadar, cu toate recomandările Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, cu toată decizia Curții Supreme de Justiție, care obliga Comisia Electorală Centrală a R. Moldova să deschidă cel puțin 190 de secții de votare pentru moldovenii din diasporă, membrii de origine socialistă ai acestei bizare de acum încolo instituții au dispus (cu încrâncenare bolșevică) deschiderea a doar 150 de secții.

Evident, hledia de Dodon nu poate uita nici astăzi șutul năpraznic aplicat pătlăgelelor lui de către cetățenii din diasporă în prezidențialele din noiembrie trecut. De unde și Lebedinschi și alți loseri socialiști din componența CEC-ului au acceptat cu nonșalanță deschiderea secțiilor de votare în Transnistria, teritoriu pe care autoritățile de la Chișinău nu-l controlează, pentru că acolo blocul dodonvor poate fura nestingherit voturi. Nu au nimic împotriva deschiderii a suficiente secții de votare  în Federația Rusă, unde speră să câștige cu susținerea fierbinte a FSB –ului rusesc cât mai multe voturi.

Bolșevicii, se știe, au făcut tot posibilul ca cetățenii din URSS să fie săraci, să depindă de putere. Blocul vordodon (o veritabilă struțocămilă electorală) dispune pe interior de un bazin electoral specific: pensionari, nostalgici după vremurile comuniste,  lumpeni, spălați pe creier, velicoruși, moldoveniști primitivi etc.,  plajă care se împuținează pe an ce trece, de oameni care au prostul obicei să moară, chiar dacă votează pentru socialiști și comuniști. Cetățenii stabiliți în Occident,  pe care regimurile lui Voronin și al lui Dodon  i-au alungat efectiv din țară, care au reușit să se realizeze în noile lor patrii, nu au cum să-i voteze. Din păcate, socialiștii și comuniștii nu s-au remarcat niciodată prin facultăți intelectuale de medie, așa că au găsit de cuviință să nu le permită moldovenilor din disporă să voteze în toată plinătatea. E o altă mare porcărie comisă în adresa propriilor cetățeni.

Cea mai frumoasă replică dată acestor măgării ar fi ca la 11 iulie alegătorii să-i ciuruiască pe socialiști și comuniști, cum se exprima sugestiv un fost căpitan de corabie de la Cotroceni într-o situație aproape simetrică. E timpul ca lichelele să se pensioneze.

Sursa: Nord News


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button