ActualitățiBasarabia

Articol mincinos despre Maia Sandu, sponsorizat în Washington Times

Distribuiți acest articol!

În presa conservatoare americană a apărut un articol mincinos despre Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate. Articolul sponsorizat în Washington Times este o adevărată capodoperă a minciunii și imposturii. Conform surselor noastre autorul materialului este șeful fermei de troli a PAS, Lucian Despoiu.

Într-un articol intitulat „Moldovenism primitiv sau calea spre UE și NATO”, agenții/agentul descriu o Maia Sandu într-o cheie mincinoasă și paradoxală, o imagine la care ar putea pune botul doar cei care n-o aud cuvântând în Republica Moldova: președinta ar fi o unionistă, o mare adeptă a unei reunificări juridice cu România, o adeptă a aderării Moldovei la NATO, și alte minciuni sfruntate.

După cum știm bine, pentru Maia Sandu, România este doar țara vecină, cetățenia română – doar un pașaport și Moldova este stat unitar și indivizibil.

În același timp, Maia e prezentată ca o progresistă, care se luptă cu „valorile tradiționale” și cu „discriminarea medievală împotriva minorităților sexuale și impunerea de stereotipuri patriarhale depășite moral despre familie în Moldova”.

„Statele Unite ar trebui să sprijine Partidul Acțiune și Solidaritate în această campanie electorală, dar, în același timp, administrația Joe Biden ar trebui să se bazeze pe România.”, se mai notează în material. Păi cum să sprijine SUA partidul PAS când pe holurile preșidenției colcăie agenții nemți conduși de Hans Martin Sieg, doamna președinte Maia Sandu?

Maia, ni se adaugă, e o înainte-mergătoare, pe urmele Ursulei von der Leyen, mandatul căreia expiră în 2024, și căreia – fiți atenți! – Maia i-ar putea fi succesoare la șefia Comisiei Europene!

Noroc că sus la antet scrie, totuși, spre onoarea și salvarea sănătății mentale a redacției The Washington Times, că articolul e sponsorizat și că nu reflectă poziția site-ului.

P.S. Materialul este sponsorizat de h@ndic@p@ții noștri de pe la SIE. Ei așa „fac unirea”: sprijinind tot soiul de panarame progresisto-moldoveniste în Republica Moldova. La revedere!

Materialul poate fi citit în – The Washington Times


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button