MAGAZIN

ATENȚIE! MAEIE a emis o alertă de călătorie la Barcelona

Distribuiți acest articol!

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, urmare informaţiei Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Spaniei, aduce la cunoştinţa cetăţenilor moldoveni, care intenţionează să călătorească sau să tranziteze ţara dată prin Aeroportul El Prat din or. Barcelona, că din 4 august 2017 şi ulterior pe parcursul lunii, angajații pentru controlul de securitate (compania Eulen) ai Aeroportului respectiv din Barcelona încep o grevă parțială (între orele  5.30 – 6.30h, 10.30 – 11.30, 16.30- 17.30 si 18.30 -19.30) în zilele de vineri, duminică şi luni, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Potrivit conducerii companiei, de la mijlocul lunii august greva se va extinde pe tot parcursul zilei (24 ore) pentru o perioadă nedeterminată. Se presupune că greva va perturba considerabil activitatea aeroportului El Prat. Riscurile pot fi: cozi mari în aeroport, rețineri sau suprapunere de zboruri, pierderea bagajelor.

Pornind de la faptul că sîntem în deplină perioadă estivală, iar Spania, nemijlocit Barcelona, este o destinaţie turistică pentru cetăţenii moldoveni, MAEIE recomandă cetăţenilor noştri să ia în considerare informaţia în cauză, întru evitarea unor eventuale inconveniențe.

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii Republicii Moldova se pot adresa la Centrul de Apel al MAEIE la numărul de tel.: +373 22 788 722 sau la Misiunea diplomatică a Republicii Moldova la Madrid la telefonul de urgenţă: + 34 664 598 545.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button