MAGAZIN

Au furat un cărucior pentru copii. Două femei sunt căutate de Poliţia Capitalei

Distribuiți acest articol!

Poliţiştii sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău întreprind măsuri şi acumulează informaţii despre femeile ce apar în imagini, care ar fi de etnie romă. Acestea sunt căutate, pentru că au sustras un cărucior pentru copii de pe holul unui bloc de locuit din bulevardul Mircea cel Bătrân al sectorului Ciocana.

Infracţiunea a fost comisă recent, după ce poliţiştii au stabilit complicitatea acestora, fiind vizionate secvenţele video de la camerele de supraveghere, instalate la casa de locuit. Potrivit proprietarului căruciorului, paguba materială pricinuită ar fi suma de 4 000 lei. În urma investigaţiilor demarate, poliţiştii au constatat că, suspectele nu locuiesc pe această adresă, întrucât au intrat în bloc când o locuitoare a deschis uşa de acces la scară. Ulterior, individele iese din bloc cu căruciorul şi se deplasează într-o direcţie necunoscută.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penală pentru furt, iar suspectele riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani. Video aici. 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button