10TVActualități

AUR: Chișinăul tolerează ocupația rusească din Transnistria

Distribuiți acest articol!

Membrii Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Vlad Bilețchi și Valeriu Munteanu, împreună cu echipa sa au efectuat o călătorie la Tighina. Acestora nu i s-a permis să traverseze hotarul. În privința acesteia nu s-a întreprins nicio măsură din partea conducerii statului Republica Moldova, iar Chișinăul tolerează în continuare ocupația rusească.

,,Nu există nicio responsabilitate, nu există nicio instituție care să-și asume vreo responsabilitate sau care să negocieze, sau să remidieze orice problemă care apare. Totul rămâne la atitudinea omuleților verzi, așa cum consideră dumnealor, așa și se întâmplă în cazul în care Republica Moldova pune piciorul în prag și spune foarte clar că gata, pe aici nu se mai trece. Dacă vă mai comportați așa nu vă mai recunoaștem.”

Republica Moldova rămâne mereu în umbra Rusiei. Din cauza Federației Ruse, țara rămâne cu ceea ce avem și în perioada actuală. Conducerea Republicii Moldova nu i-a măsuri și nici nu apără drepturile omului, deși acestea sunt încălcate. Drept dovadă a fost de la frontiera Tighina.

,,Cu regret zic, instituțiile statului Republica Moldova, conduse la ora actuală de Dodon, Voronin, Plohotniuc și Șor, inclusiv cu anumite complicități sau tăceri de mielușei blânzi ai forțelor de dreapta, nu spun foarte clar lucrurilor pe nume și nu-și asumă să lupte pentru drepturile și libertățile cetățenilor din stânga Nistrului, deși au jurat pe Constituție, care spune foarte clar că este teritoriu unitar și indivizibil. Au sărutat tricolorul acești separatiști, și l-au călcat în picioare.”


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button