ActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

AUR la Tighina: Am arborat din nou drapelul tricolor în cetatea lui Ștefan cel Mare și Sfânt

Distribuiți acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor – AUR a ajuns la Tighina cu toate că separatiștii lui Putin ne-au interzis accesul în repetate rânduri. Pentru a le demonstra moldovenilor că mai avem oameni curajoși și că AUR nu pleacă capul în fața ocupanților cum o fac actualii politicieni de la Chișinău, ne-am luptat pentru drepturile oamenilor din stânga Nistrului.

Cinste patrioților care au făcut posibilă arborarea drapelului tricolor în cetatea Tighina! Vă anunțăm că nu ne oprim până nu ne vom recupera pământurile nostre sfinte din ghearele ocupanților ruși.

Locul lui Krasnoselski e la pușcărie

AUR condamnă declaraţiile sfidătoare şi nu acceptă recomandări din partea unui infractor care ar trebui să stea la puşcărie. Este reacţia Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) după ce aşa-numitul lider al enclavei separatiste de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a catalogat acţiunile legale ale Alianţei pentru Unirea Românilor de a trece Nistrul pentru a organiza campanie electorală drept provocări şi că „o scânteie poate aprinde o flacără”.

Atunci când AUR va prelua guvernarea de la Chișinău, aceste personaje nocive vor primi ceea ce merită, respectiv vor fi trimise în instantă, apoi la pușcărie pentru atentat la teritoriul Republicii Moldova și susținerea unui regim ilegal separatist.

El și cei asemenea lui poartă vina sechestrării a peste 300.000 de moldoveni, care sunt privați de drepturi fundamentale și de libertate. Ori libertatea reprezintă un drept fundamental, unul dintre cei patru piloni ai AUR.

AUR este un partid românesc care nu se lasă intimidat de personaje cu funcții fictive și care corup politicienii de la Chișinău din actele ilegale comise pe granița de la Nistru.

În conformitate cu Codul Penal al Republicii Moldova, orice cetățean are obligația ca atunci când identifică un infractor care este dat în urmărire generală să intervină de urgență pentru reținerea acestuia. AUR respectă legea și nu formal, chiar dacă o parte din autorități nu își fac treaba.

Atragem atenția că separatismul teritorial se pedepsește cu închisoare și AUR nu va accepta sub nicio formă ca cei care sunt răspunzători de acest lucru să nu fie trași la răspundere”, declară formaţiunea unionistă.

Amintim că astăzi, membrii și simpatizanții AUR au încercat, repetat, să treacă Nistrul pentru a putea desfășura în mod pașnic campania electorală în contextul alegerilor parlamentare de duminică. Fără să invoce un motiv clar și concludent și fără să emită un document în acest sens, milițienii separatiști nu le permit nici de această dată unioniștilor să ajungă în stânga Nistrului.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button