ActualitățiBasarabiaRomânia

AUR va fi SURPRIZA alegerilor parlamentare din 11 iulie: Minim 10%! Șor și Usatîi, AFARĂ

Distribuiți acest articol!

Ultimele sondaje de opinie arată că AUR are deja 5% din voturile moldovenilor, fără a număra și zecile de mii de basarabeni din diaspora.

AUR a produs un adevărat cutremur pe scena politică din România, unde a reușit să acumuleze în jur de 9% din voturi și a eliminat din parlament două partide „tradiționale” – PMP (Băsescu) și Pro România (Ponta).

Sondajul recent al iData arată că se prefigurează o surpriză majoră și în R. Moldova, unde AUR este deja cotat la 5%, fără voturile din diaspora, la doar câteva săptămâni de la lansarea acestui proiect politic pro-românesc în Basarabia, care militează pentru unificarea românilor.

Voturile din diaspora, unde AUR are o structură extrem de puternică, va duce scorul Alianței pentru Unirea Românilor la cel puțin 10%, mai ales că  această campania electorală, de jure, încă nu a început. 

Într-o perioadă extrem de scurtă de timp, AUR a reușit să atragă simpatiile unei părți importante din electorat, conform sondajului de astăzi, 33% din respondenți au o părere pozitivă despre participarea Alianței pentru Unirea Românilor în alegeri. 41% din moldoveni ar vota mâine pentru Unirea R. Moldova cu România.

Amintim că liderul PAS, Igor Grosu a spus clar că în viitorul Parlament urmează a fi formată o majoritatea din pro-europeni (PAS) și pro-unioniști (AUR).

Sondajele confirmă că doar o majoritate PAS-AUR poate salva R. Moldova din ghearele rușilor


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button