Actualități

Averile lui Renato Usatîi: Șase case, un mini-încărcător, 18 terenuri și 14 conturi bancare

Distribuiți acest articol!

Usatîi a depus pe 13 mai la Comisia electorală Centrală declarația pe proprie răspundere. Documentul conține informații despre averea agonisită între lunile ianuarie 2019 și decembrie 2020.

Liderul Partidului Nostru a obținut venit echivalent cu peste 17 milioane de lei în perioada de referință. O mare parte din sumă a ajuns în buzunarul lui Usatîi după vânzarea unor proprietăți pe care le deținea în Rusia.

Primarul de Bălți este proprietarul unui apartament, are șase case, un garaj de peste 200 de metri pătrați și mai multe construcții nefinalizate. Valoarea totală a acestora este mai mare de 11 milioane de lei, iar cele 16 terenuri ale sale costă, conform declarației, mai mult de 13 milioane de lei.

În garajul liderului Partidului Nostru se regăsesc patru mașini, cea mai veche fiind produsă în 2018, un scuter de apă, dar și un mini-încărcător. Suma totală a vehiculele depășește 10 milioane de lei.

În ceea ce privește conturile bancare, Usatîi este mai modest. Are 14, însă pe mai multe se depozitează doar câte o rublă, o liră, un dolar sau un euro, iar suma păstrată în total pe acestea ajunge la 299.000 de lei.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button