Actualități

Avionul lui Rogozin, întors din zbor de România, zboară la Minsk

Distribuiți acest articol!

Potrivit informațiilor furnizate în presă de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, vicepremierul rus Rogozin urma să ajungă astăzi la Chișinău, dar a fost întors întors din zbor de autoritățile aeronautice din România.

Acum, aeronava își îndreaptă cursul spre Minsk, Belarus. Nu este exclus faptul că ar putea să aterizeze la Minsk pentru a alimenta aeronava.

Menționăm că Dmitri Rogozin are interdicție de a intra în spațiul Uniunii Europene și al Ucrainei.

Autorițile române nu au permis avionului vicepremierului rus Dmitrii Rogozin să intre în R. Moldova, unde se îndrepta pentru o întrevedere cu președintele Igor Dodon. Acest lucru l-a declarat consolul Federației Ruse în Chișinău, Farit Muhametșin, care îl așteaptă pe Rogozin în aeroportul din Chișinău, scrie agenția de presă rusă TASS.

“Nouă ni s-a spus că autoritățile române nu au permis avionului cu Dmitrii Rogozin să intre în Republica Moldova. La ora actuală, se poartă negocieri despre locul unde va ateriza avionul“, a declarat Muhametșin.

Avionul a decolat din aeroportul Domodedovo la ora 11:53 (ora Moscovei). Acesta a efectuat câteva cercuri la hotarul dintre România și Ungaria, dar așa și nu a intrat în zona aeriană română, mai anunță tass.ru.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button