ActualitățiExterne

Bonusuri în ouă, pentru cei care vor să se angajeze la o firmă de securitate. Vezi țara

Distribuiți acest articol!

O companie de pază şi securitate din Venezuela anunţă că va oferi bonusuri “motivaţionale” în speranţa că va atrage noi salariaţi. Astfel, pe lângă salariul lunar de 10 (zece) dolari americani, firma oferă şi un bonus care reprezintă 144 de ouă.

Compania Atlas Security din statul venezuelean Zulia va oferi ouă celor care vor dori să se angajeze şi vor menţine o aparenţă profesională şi prezentabilă. Ideea companiei de a oferi, săptămânal, celor care corespund fişei postului, 36 de ouă porneşte de la situaţia gravă din ţară în legătură cu lipsa alimentelor. În această economie grav afectată de criză, aceste ouă valorează pe piaţa neagră aproximativ doi dolari.

“Mulţi nu se plâng de aceste reguli de bază, de aceea am procedat aşa”, a declarat, pentru agenţia Reuters Cindy Fuenmayor, directorul de personal al companiei Atlas Security.

“Am primit foarte multe cereri de angajare de când am publicat acest anunţ. Suntem inovatori. Este un stimulent bun”.

Potrivit lui Fuenmayor, la firma de securitate sunt aproximativ 200 de locuri de muncă vacante, în principal pentru obiective care asigură paza fermelor. Bonusurile care includ alimente şi asigurarea transportului au devenit vitale pentru venezueleni, în aceste vremuri când ţara traversează o perioadă de hiperinflaţie. Moneda naţională s-a prăbuşit, iar salariul minim pe piaţa neagră se situează în jurul valorii de un dolar.

Venezuela, ţară cu una dintre cele mai mari rate a criminalităţii, persoanele care lucrează în domeniul pazei şi securităţii sunt, de obicei, victime ale atacurilor. Nicolas Maduro, preşedintele socialist al ţării, consideră că de vină pentru situaţia economică a ţării este “războiul economic” care, în opinia sa, este condus de opoziţie cu ajutorul SUA. Între timp, criticii susţin că guvernul său a paralizat economia prin incompetenţă şi corupţie.

Sursa: rador.ro


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button