MAGAZIN

Cadavru fără cap, aruncat într-o geantă pe malul lacului din Grătiești. Suspectul reținut

Distribuiți acest articol!

Oamenii legii au reținut un suspect în cazul cadavrului depistat sâmbătă, 19 mai, pe malul iazului din Grătiești, municipiul Chişinău. Potrivit poliției, tânăra în vârstă de 20 de ani, depistată într-o geantă, ar fi fost omorâtă de către un bărbat de 32 de ani. Atât suspectul, cât și victima sunt din orașul Cricova.

Direcția de poliție a capitalei menționează că medicul legist a depistat pe cadavrul tinerei semne de moarte violentă. Corpul neînsuflețit a fost îndreptat la expertiza medico-legală, pentru a stabili când a survenit decesul.

Bărbatul bănuit de omorul tinerii a fost reținut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de poliție, acesta fiind cercetat penal pentru omor intenționat.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 10 ani până la 15 ani de închisoare sau detenție pe viață.

Tânăra de 20 de ani ar fi plecat de acasă acum opt zile. Peste câteva zile, rudele au anunțat despre dispariție. Abia sâmbătă, 19 mai, cadavrul fetei a fost depistat într-o geantă pe malul iazului din Grătiești.

Acum două luni, în sectorul Buiucani al capitalei, într-o geantă aruncată într-un container de gunoi, a fost depistat cadavrul unei femei. Poliția l-a arestat pe soțul acesteia, cei doi fiind în proces de divorț.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button