Externe

Când ar putea exploda coronavirus în România? Avertisment DUR al medicilor

Distribuiți acest articol!

Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, a menționat că după Paște, pot apărea cazuri mult mai grave de coronavirus.

Ce spune Streinu Cercel:  „Într-o perioadă de 14-21 de zile, ne putem aştepta la surprize, să avem o patologie grea”, a atras atenţia prof. Streinu-Cercel, potrivit Antena 3.

Medicul a declarat că, îna ceastă perioadă, cazurile de contaminare cu coronavirus se pot majora în condițiile în care oamenii nu vor respecta măsurile impuse de autorități, respectiv statul acasă.

În același timp, Streinu Cercel este de părere că românii au trebui să își petreacă acest Paște acasă în loc să iasă la plimbare sau să meargă la petreceri.

La această oră, potrivit informațiilor venite de la Grupul de Comunicare Strategică pentru Situații de Urgență, a făcut public numărul persoanelor depistate pozitiv cu coronavirus. Astfel, la nivel național au fost depistate 308 persoane cu coronavirus, 11 dintre ele se alfă la terapie intersivă iar 2 dintre ei se află în stare gravă.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button