ActualitățiBasarabia

Cât au costat deplasările electorale în Italia și Polonia

Distribuiți acest articol!

Vizita oficială a președintelui Maia Sandu în Italia a costat 59,8 de mii de lei, iar cea de la Varșovia – 26,2 mii lei, potrivit unui act oficial plasat pe pagina Președinției. Cel mai mult au costat biletele avia – 27,1 mii de lei, și respectiv, 24,9 mii lei.

Suma totală a cheltuielilor pentru vizita în Italia constituie 59,8 mii lei, dintre care inclusiv diurnă – 10,4 mii lei, pentru cazare – 17,1 mii lei, iar pentru bilete avia – 27,1 mii lei.

Vizita în Polonia, în perioada 20-21 iunie, a costat 26,2 mii lei, dintre care inclusiv diurnă – 1,3 mii lei, iar pentru bilete avia – 24,9 mii lei.

Vizita președintelui în Italia s-a desfășurat în perioada 17-20 iunie. Maia Sandu a avut o întrevedere cu Președintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, în cadrul vizitei oficiale pe care a efectuat-o la Roma. De asemnea, Maia Sandu a avut mai multe întrevederi electorale cu diaspora din Italia.

La Varșovia a plecat pe 20 iunie, unde a avut întrevederi cu președintele Poloniei, Andrzej Duda, Mareșalul Seimului polon, doamna Elżbieta Witek, și cu Mareșalul Senatului polon, domnul Tomasz Grodzki.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button