Actualități

Ceban se dezice de Dodon: Dacă există miros urât de la stația de epurare, nu contează că ești admirator al partidului de culoare galbenă sau roșie, pute la fel pentru toată lumea

Distribuiți acest articol!

„Dacă există miros urât de la stația de epurare, nu contează că ești admirator al partidului de culoare galbenă sau roșie, pute la fel pentru toată lumea”.

Declarația aparține primarului, Ion Ceban, care speră că demersul făcut în luna mai către candidații la parlamentare, să susțină inițiativele legislative care vizează creșterea autonomiei APL, va fi luat în serios și nu va fi doar „fixat în programele electorale”. 

„Această clasă politică indiferent de cum astăzi se împroașcă cu tot felul de lucruri, aici cred că există determinare și presiunea primarilor va fi și nu cred că Parlamentul va da inapoi, dacă nu să își asume consecințele de rigoare. Presiunea primarilor trebuie să mare și să facem front comun. Nu mă interesează e roș, galben, albastru. Problemele sunt comune pentru toți.

„În aceste condiții chiar nu interesează care este culoarea politică, pentru că problemele sunt comune pentru toți, exact cum spuneam și despre municipiul Chișinău – Dacă există miros urât de la stația de epurare, nu contează că ești admirator a partidului de culoarea galbenă sau roșie, pute la fel pentru toată lumea, pe aceleași drumuri mergem sparte. Aici trebuie să facem front comun”, a spus Ceban.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button