ActualitățiBasarabia

Ceban vrea o Capitală SMART, dar e plină de gropi!

Distribuiți acest articol!

Ion Ceban vrea să facă din Chișinău o Capitală SMART și umblă cu minciuni prin presa rusă însă uită că acasă în Moldova orașul său este plin de gropi și lucrările de reparație pe care le efectuează firmele de partid ale PSRM sunt de o calitate foarte proastă.

Plecat în vacanță pe banii noștri pe la frații lui din Rusia, Ion Ceban, a obținut doar o intenție privind stabilirea unei relații de prietenie cu un oraș de care a auzit doar el și prietenii săi, respectiv Kazan, din Republica Tatarstan.

Între capitala Republicii Tatarstan, Kazan, și Chișinău ar putea fi stabilite relații de prietenie. Un protocol de intenție în acest sens a fost semnat ieri, 2 iunie, de viceprimarul municipiului Chișinău și șeful adjunct al formațiunii municipale din Kazan, Evghenia Lodvigova, în cadrul forumului internațional „Orașe sănătoase. Mâncare sănătoasă pentru copii”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Chișinăului, Ion Ceban, precizează că documentul implică schimbul de experiență în sfera economiei, sănătății, sportului, turismului și în alte domenii. Potrivit acestuia vor fi de asemenea organizate lucrări comune în domeniile asistenței medicale și educației. Ceban mai spune că experiența orașelor dezvoltate în diverse domenii Smart, cum este Kazan, va fi utilă pentru Chișinău.

„Ne va da posibilitatea să preluăm cele mai bune practici, potențial care ar putea fi valorificat și implementat la noi”, scrie Ceban.

În concluzie Ceban se plimbă pe banii noștrii prin Rusia în loc să găsească fonduri pentru dezvoltare. De la ruși Ion Ceban nu va primi nimic, poate ceva bani de campanie pentru PSRM, ca să poată fura din Moldova în continuare.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button