ActualitățiExterne

CEL MAI MARE PARTID DIN ROMÂNIA: DODON este doar un BUFON

Distribuiți acest articol!

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că președintele Republicii Moldova este luat în derâdere, iar respectul față de acesta scade direct proporțional cu numărul prostiilor pe care acesta le debitează. Acesta nu a ajuns nici la niveul de paharnic la curtea Țarului rus, dar iubește să se erijeze în apărătorul statalității și, probabil, apărătorul sărăciei dintre Prut și Nistru, la care acesta a muncit cu sârguință pe parcursul timpului, atât în calitate de fost ministru al economiei și mai ales de când acesta poartă halatul prezidențial. Cert este faptul că valoarea declarațiilor acestuia este mai mică decât valoarea șlapilor pe care-i purta falnic anul trecut în timp ce făcea demonstrația slăninii depuse pe seama muncii oamenilor cinstiți. Cert este faptul că negând singura cale de salvare a moldovenilor, unirea, acesta dorește să rămână în strânsa sa legătură cu treuca (n. r. bugetul R. Moldova) pe care o iubește mai mult decât pe a sa mumă.

Din necunoașterea legislației internaționale, Igor Dodon a sărit să acuze România de imixtiunea în treburile R. Moldova, probabil se gândea la cele peste 900 de grădinițe renovate sau sutele de kilometri de drumuri  construite pe banii români.  Declarațiile sale, de copil supărat, nu au trecut neobservate în România. Invitat în cadrul emisiunii „Ora Bucureștiului”, reprezentantul celui mai mare partid din România, deputatul Andrei Nicolae a punctat: „Vorbim de președintele Bufon sau Dodon, că nu-mi aduc aminte exact cum îl cheamă, vorbim de cel care a fost suspendat de două sau trei ori. Dacă nu mă înșel, a fost într-o vizită în Germania, într-o vizită personală, pentru că nu a ajuns nici la garda de corp a d-nei Angela Merkel, mi-e greu să-l iau în considerare pe domnul Igor Bufon și cred că este la fel de greu și pentru alți actori, la nivel mai mare. Domnia Sa s-a descalificat prin inconsecvență, prin declarații hazardate. (…) Este o persoană care a fost pusă la punct și de către legislativ, atunci când și-a depășit prerogativele, mi-e greu să mă uit cu seriozitate către Domnia Sa.”

Amintim că Igor Dodon nu a fost primit în nicio țară europeană până în momentul actual, dar i-a făcut nenumărate vizite președintelui Federației Ruse Vladimir Putin.


Distribuiți acest articol!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button