MAGAZIN

Cele mai bune TRUCURI pentru a scăpa de FUMAT

Distribuiți acest articol!

Când vrei să iei o decizie dar nu știi dacă este corectă sau nu alege să faci o listă cu argumente pro și contra și apoi trage linie. Fie că este din cauza banilor, a mirosului ce se imprimă în haine sau în păr, fie pentru că vrei să te bucuri de o viață sănătoasă, oricare din aceste motive are nevoie de câțiva pași pentru a reuși.
Stabilește o dată anume

Cel mai bine ar fi dacă ți-a trecut această ideea prin cap să te oprești în momentul următor și să nu mai fumezi. Dacă nu ești totuși convins mai uită-te odată pe lista ta la argumente atât la cele pro cât și la cele contra.

Poți să alegi o zi din calendarul tău de pe perete și să o definești ca ziua încetării precum găsești în orice fel de contract. Ține lista de argumente lângă tine și citește-o cât de des poți, o să observi la un moment dat că zilnic îți vor apărea mai multe motive cu privire la ideea ta.
Ai grijă la cumpărături

Dacă până acum obișnuiai să cumperi câte un cartuș de țigări când mergeai la cumpărturi, alege de data asta să te limitezi la un singur pachet. Nu lua pachetul cu tine dacă ieși în oraș, asigură-te că poți să fumezi acel pachet în cât mai multe zile, în felul acesta vei rări numărul tigărilor zilnic.

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button