Externe

Cele mai emoționante momente de la nunta Pippei Middleton

Distribuiți acest articol!

Kate Middleton a mers pe culoarul de la Westminster Abbey, cu șase ani în urmă, având o rochie de mireasă Alexander McQueen proiectată de Sarah Burton. Pentru nunta sorei ei Pippa, ea a ales să mai poarte o ținută de la aceeași casă de modă britanică. Ducesa din Cambridge și-a purtat titlul regal cu un stil subtil și sofisticat.

Pippa  s-a căsătorit cu finanțatorul James Matthews, în Berkshire, Anglia. Cununia religioasă a avut loc la biserica Sf. Marcu. Ea a purtat o rochie din dantelă creată de Giles Deacon.

Rochia are un decolteu înalt, mâneci cu cap și un corset în formă de inimă peekaboo. Părul ei brunet a fost aranjat într-un updo clasic. Aspectul a fost completat cu un văl creat de către Stephen Jones, care este făcut dintr-un tul fin și brodat cu perle.

Mireasa a sosit la biserică într-o mașină de epocă deschisă, alături de tatăl ei, care o escorta. Sosirea ei a fost întâmpinată cu un vuiet de aplauze din partea fanilor și a presei, care s-au adunat pentru a o surprinde.

După ceremonie, Pippa și James au ieșit din biserică la Casa Englefield. Oaspeții s-au adunat pentru a sărbători căsătoria celor doi cu un pahar de șampanie. Mai târziu, grupul extins se va muta la Carole și casa lui Michael Middleton, Bucklebury Manor, pentru recepția de nuntă.

Pippa Middleton și James Matthews sunt împreună de aproape un an.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button