MAGAZIN

Christopher Hoerl a debutat astăzi la Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, unde participă din partea Republicii Moldova

Distribuiți acest articol!

Christopher Hoerl a debutat astăzi la o ediție a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang. Prima lui disciplină la PyeongChang a fost cea combinată.

”A fost o zi importantă pentru mine. A fost o cursă bună, dar o greșeală mi-a jucat festa. Dar nu văd în asta problemă, pentru că disciplina combinată a fost ca un antrenament până la urmă. Asta deoarece sunt specializat pe coborîre și nu pe slalom. Marea provocare pentru mine va fi cursa de joi”, a declarat Christopher Hoerl.

Chiar dacă a făcut o greșeală la coborâre, austriacul naturalizat a ocupat locul 41 printre 65 de participanți, cu rezultatul 1:22.25. Fiind după o accidentare, Hoerl a preferat să nu concureze la slalom, pentru a se concentra pentru cursa de joi la coborâre.

Alți 6 sportivi de asemenea nu au luat startul la slalom, iar alți 17 nu au terminat cursa. Disciplina combinată a fost câștigată de austriacul Marcel Hirscher (2:06.52), urmat de francezii Alexis Pinturault (2:06.75) și Victor Muffat-Jeandet (2:07.54).

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button