ActualitățiBasarabia

Cineva nu știe să piardă! Bătrîncea!? – Noua guvernare va ceda toate întreprinderile strategice din țară

Distribuiți acest articol!

Socialiștii se pare că nu au mai avut parte de o înfrângere așa umilitoare în cariera lor politică și se hazardează în speculații și minciuni la adresa câștigătorilor competiției electorale pe la televiziunile dodoniste. Socialistul Vlad Batrîncea a declarat că guvernarea de dreapta va ceda toate întreprinderile strategice din țară.

”Sunt sigur că nici Căile Ferate nu vor fi protejate, sunt sigur că nici Portul Giurgiulești. Ați constat careva reacții din partea doamnei președinte? Eu nu am văzut o reacție clară că iată noi vom face tot posibilul ca să întoarcem statului portul maritim construit de Voronin și Dodon, e tăcere. Ce fel de politică internă se duce atunci când nu avem nevoie de Stadionul Republican, nu avem nevoie de Nistru, de portul maritim, de CFM, de Tutun CTC? Ce fel de stat construiesc oponenții noștri și cum vor asigura oponenții noști o viață decentă oamenilor atunci când statul rămâne gol. Cum vom avea un buget decent? Cum vom dezvolta țara neavând obiective de infrastructură: Aeroportul, Portul, drumurile sau Nistrul?”, a spus socialistul.

Potrivit raportului SIS, în ultimul deceniu CFM a fost delapidată în de peste 1,5 miliarde de lei de către Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc. Întreprinderea se află în prag de faliment, iar statul trebuie să ia măsuri urgente pentru a salva CFM.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button