ActualitățiIMPORTANTE

Codreanu va solicita RETRAGEREA cetățeniei române “pentru cei care îi țin isonul lui Dodon”

Distribuiți acest articol!

Constantin Codreanu ia atitudine. Deputatul în Parlamentul României a declarat pe o rețea de socializare că va solicita retragerea cetățeniei române pentru toți cei care îi țin isonul lui Dodon. Deputatul a declarat că deja a început colectarea de dovezi privind infracțiunile românofobe ale acestora pentru a pregăti un dosar complet pe care să îl prezinte Autorității Naționale pentru Cetățenie.

Reacția penibilă a lui Dodon la decizia Curții Constituționale: “CC a făcut uz de diverse acrobații juridice pentru a anula referendumul, probabil la sugestia guvernării, dar și fiindcă membrii CC sunt cetățeni români panicați de efectele sociale ale referendumului”, a scris deputatul pe pagina sa de facebook.

Constantin Codreanu spune că ipocrizia lui Dodon e maximă și acesta uită că Partidul Socialiștilor are nu doar membri, ci chiar și deputați care au cetățenie română.

“În decembrie 2014, Dodon declara că respectivii socialiști vor depune cereri de renunțare la cetățenia română. A mințit. Evident”, a mai scris Constantin Codreanu.

Drept temei va servi varianta modificată a articolului 25 par. (1), alin. a) al Legii cetățeniei române 21/1991 care se va regăsi în proiectul de lege pe care îl va depune în septembrie.

“Varianta actuală a acestuia “Cetățenia română se poate retrage persoanei care, aflată în străinătate, săvârșește fapte deosebit de grave prin care vatămă interesele statului român sau lezează prestigiul României” va fi amendată și completată cu “și declarații prin care vatămă interesele statului român sau lezează prestigiul României”

Acest demers îi va viza pe toți cei care se laudă că dețin pașapoarte românești în timp ce atacă România și tot ce este românesc. Bătaia de joc nu poate continua la nesfârșit!”, a conchis deputatul.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button