MAGAZIN

Compania „Cabling Integration System” și-a început activitatea

Distribuiți acest articol!

Întreprinderea lansată de Compania „Cabling Integration System” este specializată în fabricarea firelor și cablurilor electronice/electrice, cablajelor, dispozitivelor de conexiune pentru acestea etc.  Volumul investițiilor inițiale constituie circa 500 de mii de euro.

Proiectul investițional presupune ca în primii 3 ani de activitate cifra de afaceri să atingă suma de 2 milioane de euro, să fie create circa 100 de locuri noi de muncă cu un salariu mediu de 4500-5000 de lei.

Fondatorul general, Patrice Brandt, a menționat  că compania pe care o reprezintă a venit cu investiții în Republica Moldova pentru a contribui la dezvoltarea și prosperarea economică a țării. Mai mult, are ca scop  extinderea întreprinderii prin producerea sistemelor electrice/electronice pentru ascensoare. În context, pentru realizarea acestui obiectiv urmează să transferăm activitatea unei fabrici din altă țară în Zona Economica Libera Ungheni-Business.

SRL ”Cabling Integration System” este o întreprindere fiică a firmei „Cablage Connectique Europeen”, membră a grupului industrial francez „Sofimeca”, creat în 1986 și care are întreprinderi în mai multe state ale lumii, iar activitățile sale variază de la studii la producția pe scară largă în prelucrarea maselor plastice, tubulaturii, sectoarelor mecanice etc.

La evenimentul de lansare a întreprinderii au fost prezenți fondatorul francez și asociații companiei din Franța, președintele Camerei de Comerț și Industrie Franța-Moldova, reprezentanți ai autorităților publice locale etc.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button