Actualități

Coronavirus în lume: 1,5 MILIOANE de oameni s-au vindecat până acum 

Distribuiți acest articol!

Numărul de cazuri de coronavirus din lume a depășit 4,1 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 a ajuns la peste 283.000, în condițiile în care 1,5 milioane de pacienți au fost declarați vindecați, potrivit centralizării de pe Worldometers.

Cele mai noi informații despre pandemie:

10.50 Rusia: 11.656 de cazuri noi, o nouă raportare zilnică record, totalul a urcat la 221.344 de infecții. 94 de oameni au murit din cauza Covid-19, potrivit oficialilor, ridicând bilanțul la 2.009, însă Rusia raportează diferit decesele față de majoritatea țărilor, numărul de victime raportat la cel de infecții fiind mult mai mic

10.38 Franța: Perioada de izolare strictă s-a încheiat. Ce restricții rămân în vigoare

09.21 Noua Zeelandă va permite redeschiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, mall-urilor, precum şi reluarea călătoriilor în interiorul ţării de joi, în cadrul procesului de relaxare a măsurilor ce au fost adoptate pentru a stopa răspândirea noului coronavirus, a anunţat luni premierul.

08.37 Studiu: Bărbaţii au un nivel mai ridicat al unei enzime cheie care favorizează infectarea cu COVID-19

07.38 Germania: 357 de cazuri noi (169.575 în total) și alte 22 de decese (7.417)

07.23 O provincie din sud-vestul Iranului, Khuzestan, a fost pusă în carantină pentru a preveni răspândirea coronavirusului, a spus guvernatorul provinciei: ”Numărul de pacienţi cu coronavirus din provincie s-a triplat, iar spitalizarea pacienţilor a crescut cu 60 la sută”.

06.29 Coronavirus în SUA: Cel mai mic bilanț zilnic de decese de după luna martie

05.31 NYT: Cum se încheie pandemiile / Pentru cine se încheie și cine decide acest lucru?

05.14 Deschiderea hotelurilor în Grecia: check-in în aer liber, mâncare și băi în piscină pe rând (​​Ethnos.gr)

China a ridicat duminică nivelul de risc epidemiologic într-un cartier din Wuhan, după descoperirea unui caz de COVID-19, primul înregistrat după mai bine de o lună în metropola-epicentru a epidemiei.

Marea Britanie prelungește carantina cel puțin până la 1 iunie, potrivit AFP. Anunțul a fost făcut duminică seară de premierul Boris Johnson care a prezentat un plan gradual de relaxare a restricțiilor.

Epidemia de coronavirus a făcut 70 de morți în ultimele 24 de ore în Franța, ceea ce reprezintă cel mai scăzut bilanț zilnic după momentul 17 martie când s-au impus restricțiile, au anunțat duminică autoritățile franceze, în preziua ieșirii din carantină totală.

hotnews.ro


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button