MAGAZIN

Crimă ODIOASĂ la Craiova: Un tânăr de 27 de ani a fost ÎNJUNGHIAT în inimă

Distribuiți acest articol!

O crimă odioasă s-a petrecut azi-noapte în cartierul Brazda lui Novac. Un grup de tineri care are obiceiul să se adune seară de seară pe băncile din zona centrală a cartierului au fost martorii unei crime îngrozitoare. Unul dintre prietenii lor a fost înjunghiat după un conflict între cel omorât, Felix Bască poreclit Bimbi şi un alt bărbat de 31 de ani.

SMURD a sosit repede, s-au încercat manevre de resuscitare, dar a fost prea târziu. La faţa locului, au rămas doar pete de sânge, flori, lumânări şi multă durere, deoarece tânărul înjunghiat locuia la câţiva metri de zona nefastă… era cunoscut ca un tânăr liniştit şi foarte politicos.

Locuitorii zonei s-au plans mereu de faptul că noapte de noapte, grupuri de tineri se adună în anumite puncte ale cartierului, beau, devin violenţi, vorbesc foarte urât, urlă, fac raliuri cu maşini, viraje spectaculoase, deranjând mii de oameni din cartier fără ca poliţia să rezolve această problemă. Patrulele sunt inexistente în acest cartier central al Craiovei. Pe strada Doljului, mai spuneau oamenii adunaţi la locul crimei, la fel se întâmplă, dar cu o altă gască care se adună pe treptele unui spaţiu comercial abandonat lipit de blocul turn G5, şi ţin oamenii treji până spre orele dimineţii. Ordinea şi siguranţa publică nu mai există în aceste zone centrale ale Craiovei, povesteau oamenii foarte supăraţi.

Sursa: EVZ


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button