Sănătate

Cum vei face cumpărăturile în siguranță pe măsură ce magazinele de haine încep să se redeschidă

Distribuiți acest articol!

Mulți consumatori se vor gândi de două ori înainte să se aventureze într-un mall la cumpărături sau să probeze hainele în cabina de probă, din cauza pandemiei coronavirusului. Comercianții cu amănuntul încă lucrează la soluții, care variază de la camere igienizate până la cumpărăturile printr-un gemuleț.

65% dintre femei au spus că nu se vor simți în siguranță să probeze haine în cabinele de probă, din cauza crizei Covid-19, potrivit unui sondaj. Între timp, 54% dintre bărbați nu se vor simți în siguranță folosind cabinele. 66% dintre femei și 54% dintre bărbați au declarat că nu se vor simți confortabil interacționând cu lucrătorii comerciali din magazine.

„Noua normalitate” a comercianților cu amănuntul va fi să lucreze cu toți clienți în modul hands-free pentru a-i ajuta să găsească ceea ce au nevoie, oferindu-le, de asemenea, spațiul pentru a se simți confortabil, în special cu grupuri cu risc ridicat. Nu te simți în siguranță încercând îmbrăcăminte și apar întrebări cu privire la modul în care retailerii și mărcile vor trebui să își adapteze politica de returnare și schimb în săptămânile următoare.

Comercianții cu amănuntul, în special cei care vând articole de îmbrăcăminte, încep deja să-și dea seama. Întrucât magazinele se vor redeschide în etape, vor fi accesibile clienților doar câteva spații special amenajate. Retailerii vor reține toate produsele probate sau returnate timp de 24 de ore sau chiar 48 de ore.

Totuși, analiștii nu consideră că aceste strategii sunt viabile pe termen lung. Sunt explorate mai multe opțiuni permanente, cum ar fi un sistem de igienizare, care promite să curețe hainele folosind tehnologia bazată pe ozon într-o oră, cu 99,95% certitudine că toate bacteriile și virusurile sunt ucise. Distrugerea virusului cu lumină ultravioletă este o altă opțiune pe care comercianții o iau în calcul.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button