ActualitățiExterne

Declarație cutremurătoare la adresa lui Donald Trump

Distribuiți acest articol!

Donald Trump a fost pus la zid. Cunoscutul senator american John McCain, 81 de ani, bolnav de cancer în fază terminală, l-a mustrat aspru pe președintele Donald Trump, acuzându-l că denigrează valorile americane, că laudă tiranii, că refuză refugiații și că angajează consilieri ciudați.

Senatorul republican John McCain, care duce o luptă cu cancerul cerebral, a declanșat o tiradă la adresa lui Donald Trump.

“Lipsa de empatie față de refugiați, nevinovați, persecutați, oameni disperați, femei și copii este deranjantă. Modul în care vorbește despre ele este îngrozitor”, a scris McCain, potrivit presei internaționale, într-o carte care va apărea pe 22 mai.

“Este greu să știm la ce să ne așteptăm de la președintele american Donald Trump, ce anume este adevărat și ce nu, din ceea ce face el”, a adăugat senatorul american.

Și a încheiat în felul următor: “Nu știu cât timp voi mai fi. Poate mai am de trăit 5 ani. Poate progresele făcute în medicină vor găsi tratamentul pentru cancerul meu, care îmi vor prelungi viața. Sau poate voi părăsi această lume înainte să citiți aceste rânduri. Dar sunt pregătit pentru orice situație. Sau, cel puțin, mă pregătesc. Lumea este un loc minunat și merită să lupt până la final pentru a rămâne aici”.

În ciuda bolii care îl macină, senatorul John McCain a rămas una dintre cele mai puternice voci din partidul său, în ceea ce privește politica externă.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button