Actualități

Deosebirea dintre AUR din România și AUR din Moldova

Distribuiți acest articol!

Partidul AUR din România a fost format din mai multe curente ale societății civile care s-au întâlnit cu obiectivul Unirii Românilor, nu doar din punct de vedere teritorial dar și cultural, moral și social-politic.

,, Aur nu este acolo și aici, decât cum este România acolo și aici, granița dintre Prut este un baraj la mijlocul unei mărgini, Marea Românitate, atât, barajul acesta trebuie ridicat” a menționat Claudiu Târziu, președintele Comisiei pentru românii de pretutindeni.

AUR este aici și acolo, fiind o entitate cu aceleași scopuri, nimic altceva decât unirea între români. Scopul este acela de a aduna voci atât din România cât și din Basarabia pentru a ajunge la ceea ce și-au dorit întotdeauna, reintregirea țării.

Claudiu Târziu: ,,Vom fi cinstiți cu alegătorii, altceva nu ne propunem, ce spunem, aia să facem, ce facem, să fie în concordanță cu orientarea noastră profund conservatoare, adică legată de aceste valori fundamentale care caractizează nu doar poporul român, dar caracterizează și poporul român că asta ne interesează în cel mai înalt grad și anume familia, credința, națiunea și libertatea”, a declarat Târziu în cadrul emisiunii FORUM.

,,Sinceritatea unui demers, mai ales în politică nu poate fi ratată, nu poate fi obnubilată, nu poate fi ignorată, sinceritatea transpare și până la urmă ea convinge”.

,, Ne propunem să determinăm un sentiment de frățietate, real între români, noi asistăm de prea multă vreme la un război român-român, la un război fraticesc, în interiorul statului Român și în afara statului Român”, a declarat Târziu.

,,Avem un scop, o misiune care trebuie să o realizăm, și este posibil să o realizăm încă în viața noastră, prin reintregirea țării, și asta putem să o facem doar prin apariția unei voci AUR în parlament de la Chișinău”, a precizat Boris Volosatâi, deputat AUR de la București.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button