MAGAZIN

Descinderi la Aeroportul Chişinău

Distribuiți acest articol!

Seria controalelor continuă. Taximetriştii care activează ilegal în zona Aeroportului Chişinău au fost verificaţi de către Inspectorii Agenției Naționale Transport Auto, sub coordonarea viceministrului Transporturilor Sergiu Bucătaru.

În atenţia inspectorilor ANTA a fost respectarea de către taximetrişti a rigorilor prevăzute de legislaţia în vigoare, precum şi garantarea siguranţei pasagerilor ce beneficiază de serviciile acestora. În urma operaţiunii ample, inspectorii ANTA au întocmit peste zece procese-contravenţionale. Autorităţile promit că astfel de acţiuni vor continua.
Amintim că la şedinţa Guvernului din 26 aprilie, premierul Filip s-a referit la fenomenul transportului ilicit de pasageri, în special în ceea ce priveşte serviciile de taxi în timpul ninsorilor abundente de săptămâna trecută. Prim-ministrul a solicitat Ministerului Transporturilor, MAI şi Ministerului Finanţelor să prezinte propuneri concrete în vederea aducerii în albia legală a activităţii taximetriştilor, inclusiv prin revizuirea cadrului de reglementare.Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button