MAGAZIN

Detalii NOI în cazul decesului primarului liberal din Sângera

Distribuiți acest articol!

Situație pe cât de confuză, pe atât de șocantă în orășelul Sângera de la marginea capitalei. Primarul Mihai Lari, din partea Partidului Liberal, a fost găsit mort de către membrii familiei în patul său, la ora 10. Lângă trupul edilului, împușcat în cap, a fost găsit și un pistol. Arma nu-i era în mână, iar poziția corpului față de armă ridică foarte multe semne de întrebare, spun mai mulți săteni, contactați de redacția Vocea Basarabiei.

De cealaltă parte, oamenii legii spun că versiunea preliminară a morții bărbatului în vârstă de 55 de ani este sinuciderea. Mihai Lari era la al treilea mandat de primar al orașului, după un mandat deplin (1993-1999) și unul de interimar (2009-2010), a fost reales la ultimele alegeri (2015) cu un scor scontat garantându-i și majoritatea de consilieri în Consiliul Local.

În trecut a fost șef la Direcția Implementare și supervizarea proiectelor din cadrul Direcției Generale „Transport public și căi de comunicații” a Consiliului municipiului Chișinău. Mai mulți consilieri ai CL Sângera au declarat că primarul nu avea probleme în familie, avea o situație financiară stabilă, nu avea probleme cu vecinii, sătenii și nu se cunoștea să aibă conflicte ori dușmani.

Surse ale redacției, Vocea Basarabiei, au declarat că singurele ipoteze ale morții tragice a edilului sunt acțiunile reușite din ultimele luni, în care a readus bunăstarea în localitate după modesta administrare a fostei adminitrații orășenești. În acest an, după ce s-a opus redeschiderii gunoiștii locale, primarul a pus pe roate și mai multe planuri de renovare și dezvoltare a infrastucturii locale

Sursa: voceabasarabiei.md


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button