MAGAZIN

Dodon a semnat decretul de numire în funcție a ministrului justiției

Distribuiți acest articol!

Președintele Igor Dodon a semnat decretul de numire a Victoriei Iftodi în funcția de ministru al justiției. Decretul a fost semnat după ce șeful statului a avut luni, 19 martie, o întrevedere cu premierul Pavel Filip și cu Victoria Iftodi, transmite IPN.

„O cunosc personal de foarte mult timp pe doamna Iftodi. Cred că este una dintre puținele persoane, recomandate de majoritatea parlamentară pentru funcția de ministru, care ar corespunde criteriilor de integritate, persoană care sper că se va impune și va promova reformele necesare în justiție. Am discutat în detaliu despre necesitatea stringentă de realizare a reformelor reale în sectorul justiției”, a menționat Igor Dodon.

Victoria Iftodi este primul ministru numit în funcție prin decretul președintelui Igor Dodon. Până acum, șeful statului a respins toate candidaturile care i-au fost propuse în Guvernul Filip, șase miniștri și doi vicepremieri fiind numiți prin decrete semnate de Adrian Candu, care a asigurat interimatul funcției de președinte al țării.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button