Actualități

Dodon, aberează: Occidentul are intenția să transforme Moldova în a doua Ucraina

Distribuiți acest articol!

Igor Dodon s-a trezit din nou spunând minciuni în direct la postul public de televiziune GRT din UTA Găgăuzia. Minciunile lui Dodon ne arată că e disperat și îi fuge preșul de sub picioare. PSRM va obține un scor rușinos la aceste alegeri, lucru ce pare cert, cu toate că sondajele de opinie îi oferă un rating bun, realitatea de la urne este diferită. Într-o lună se pot schimba multe, iar Voronin și Dodon sunt cei mai urâți politicieni din Republica Moldova.

”Occidentul are intenția să transforme Republica Moldova în a doua Ucraina, pentru a crea aici un front comun antirusesc.”, a declarat Dodon.

”Occidentul are scopul clar să transforme Moldova în Ucraina. Nu vorbesc de tot Occidentul. Pentru ei Moldova este o pată albă și ei au decis ca să creeze în regiune un front comun antirusesc. Dar în Moldova este Dodon, Voronin, care pledează pentru o politică externă echilibrată. Ei vor acum să rezolve această problemă, cu toate forțele posibile”, a declarat Dodon.

Președintele PSRM a reiterat că Republica Moldova trebuie să promoveze o politică externă echilibrată.
”Noi nu trebuie să ne angajăm în lupta geopolitică pentru ca să fim folosiți drept carne de tun împotriva lui Lukașenko sau Putin.”, a declarat Dodon.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button