IMPORTANTE

Dodon, mulţumit că UE nu oferă Republicii Moldova ajutorul de milioane

Distribuiți acest articol!

Atac direct asupra unioniştilor şi asupra ajutorului constant pe care îl primește Republica Moldova din partea Uniunii Europene. Şeful statului, Igor Dodon, salută plecarea lui Alexandru Tănase de la Curtea Constituţională şi amânarea ajutorului macro-financiar de 100 de milioane de euro din partea UE.

Dodon şi-a făcut publică satisfacția generată de plecarea lui Alexandru Tănase de la Curtea Constituțională. Potrivit șefului statului, acesta este primul pas pentru eliberarea instituției de cei care nu reprezintă interesele cetățenilor Republicii Moldova, în special unioniştii.

Totodată, cu aroganţa obişnuită, Dodon salută inițiativa Parlamentului European de a amâna ajutorul financiar de 100 de milioane euro pentru Republica Moldova.

Precizăm că aprobarea finală a ajutorului macro-financiar de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova a fost amânată pe fundalul deciziilor lipsite de transparenţă din partea PD-ului şi PSRM-ului, după cum declară surse din parlamentul european pentru postul Europa Liberă.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button