10TVActualități

Dodon „nu-și amintește” de mistreții ÎMPUȘCAȚI, pe care îi privea cum zac la pământ plini de SÂNGE

Distribuiți acest articol!

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că nu-și amintește când ar fi împușcat fără milă mai mulți mistreți aflați într-un țarc de câțiva metri. Deși în imaginile video apărute pe rețele de socializare se vede foarte clar cum fostul șef de stat împușcă cu satisfacție animalele, acestea zăcând la pământ pline de sânge. Dodon spune că la mijloc ar fi un „fake news”.

Întrebat cum comentează imaginile apărute în spațiul public, Dodon a încercat să schimbe subiectul în direcția loviturii pe care a primit-o Dorin Chirtoacă de la colegul său socialist, Alexandr Odințov.

„Care clip să-l văd? În care l-au lovit pe Chirtoacă? Eu nu am văzut. Este așa ceva? (imaginile cu mistreții împușcați). Eu mai știu când a fost și cum a fost. Nu am niciun fel de întrebare. În orice caz, nu am încălcat niciodată legislația. Acum, în ultima etapă, apar foarte mult fake-uri, ca de obicei, la sfârșit de campanie, ultimele două zile încep să bubuie. Eu cred că cea mai mare bubuitură a fost când a fost plesnit Chirtoacă în fața sediului partidului și i-au zburat ochelarii. Cineva a spus că i-au zburat peste Prut. Sunt provocări”, a comentat Dodon.

Totuși, socialistului i s-a adus la cunoștință că anume dânsul apare în imagini. „Alte întrebări?”, s-a limitat socialistul să adauge.

Recent, Renato Usatîi a publicat și o poză în care Igor Dodon apare lângă un zimbru, care ar fi fost împușcat de el la o vânătoare în Belarus. Și atunci Igor Dodon a spus că e vorba de un fake news.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button