MAGAZIN

Dodon și-a numit un nou consilier. Despre cine este vorba

Distribuiți acest articol!

Șeful Inspectoratului de Poliție de la Tighina, Pavel Voicu, este noul consilier prezidențial pentru misiuni speciale. Un decret în acest sens a fost semnat de președintele Igor Dodon.

„Pavel Voicu are o experiență vastă de activitate în organele de drept. Astfel, începând cu 1995, dumnealui a activat în diferite funcții în cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni, Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției¸ Centrului Național Anticorupție. A deținut funcțiile de comisar al Comisariatului raional de Poliție din Călăraşi, Cimișlia, șef al Inspectoratului de Poliție sect. Buiucani mun. Chișinău, iar din februarie 2016 până în prezent – șef al Inspectoratului de Poliție mun. Bender”, a scris Dodon despre noul său consilier.

Menționăm că Pavel Voicu l-a însoțit, la începutul acestei luni, pe Dodon și mai mulți socialiști care au vizitat muntele Athos din Grecia, omul legii fiind îmbrăcat într-un tricou cu mesajul „Iubesc Moldova”, promovat de socialiști. Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă de serviciu, pentru că, potrivit legii, polițiștii nu au dreptul să fie membri de partid, să facă parte din organizații social-politice și nici să facă propagandă în favoarea acestora.

Igor Dodon a găsit colacul de salvare pentru polițist – l-a luat pe Voicu la Președinție.

Fotografia postată de Dodon Igor.
Sursa foto: Facebook

Sursa: ziarulnational


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button