Externe

Donald Trump, pus sub presiune

Distribuiți acest articol!

Președintele Statelor Unite este într-o poziție lipsită de amenințări și bine protejată. Doar Congresul deține puterea de a-l ancheta și urmări, cu condiția unei majorități care să susțină această inițiativă. Totuși, republicanii sunt conștienți că este o situație pe care trebuie să o poată gestiona în viitor, în legătură cu acțiunile lui Donald Trump.

Suspiciunile de complicitate cu Rusia nu încetează să submineze debutul de mandat prezidențial al lui Trump, acuzat acum că ar fi divulgat informații secrete lui Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Federației Ruse. Aceste acuzații vin într-un moment în care James Comey, directorul FBI, a fost destituit din funcție. Acesta se ocupa cu investigarea posibilei implicări ale Federației Ruse în alegerile prezidențiale din Statele Unite.

Într-o postare pe Twitter, Donald Trump a respins cu vehemență acuzațiile la adresa sa, menționând că așteaptă finalizarea anchetei și că, până atunci, va continua să lupte pentru soluționarea problemelor importante ale poporului său.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button