10TV

Dorin Chirtoacă:„Politia, daca este politie, este obligata sa-i aplice lui Dodon amenda pentru plimbare, pe timp de pandemie, cu familia prin padure”

Distribuiți acest articol!

1. Politia, daca este politie, este obligata sa-i aplice lui Dodon amenda pentru plimbare, pe timp de pandemie, cu familia prin padure (mai ales ca el cu gura lui a spus ca i-a scos) si sa prezinte public dovada. Altfel orice persoana va avea dreptul sa spuna, simplu: “Daca lui Dodon i se poate, inseamna ca si mie mi se poate, asa ca faceti la vale…” Si nu este vorba, in primul rand, despre bani, este vorba despre principiu, despre lege. Ori e lege pentru toti, ori nu e pentru nimeni.

2. In politica, familia politicianului, ma refer la imagini cu familia si copiii, nu sunt de atacat. De aceea am taiat poza, chiar daca a plasat/o Dodon, personal. Totusi atunci cand este vorba despre retele de afaceri, fundatii ale sotiei, conturi, chirii ale copiilor de 1500 Euro pe zi etc, acestea sunt de interes public, si urmeaza fi supuse atentiei firesti si necesare din partea opiniei publice si ale organelor de ancheta, in mod normal.

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button