ActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

DOVADA: Și Igor Dodon a fost prezent la banchetul de la Plovdiv

Distribuiți acest articol!

Reprezentanții Partidului AUR, au identificat un eveniment electoral care avea loc la Restaurantul Plovdiv din Capitală. Potrivit liderului AUR, Vlad Bilețchi, PSRM a organizat un eveniment electoral, bani care potrivit lui, nu sunt reflectați în rapoartele financiare.

În fața localului se afla un automobil de model Skoda cu numărul de inmatriculare LAL 040.

La scurt timp după apelul reprezentanților AUR la 112, șoferul automobilului a fost anunțat ca să plece de la fața locului. În urma verificărilor, am identificat faptul că, acest automobil îi aparține liderului PSRM, Igor Dodon. Anume cu acest automobil, Igor Dodon merge în deplasări prin țară.

Poliția a refuzat să acționeze în baza plângerii lui Vlad Bilețchi, fapt considerat de politician ca o distragere a atenției, lucru care în cele din urmă a dus la plecarea lui Igor Dodon prin partea din spate a localului.

La fața locului a fost identificată și o mașină cu numere de inmatriculare a Corpului Diplomatic TC170CD, despre care s-a spus că ar aparține Federației Ruse. Astfel, s-a dovedit clar implicarea factorului extern la alegerile din 11 iulie în favoarea blocului comuniștilor și socialiștilor BECS.

Igor Dodon la o întâlnire electorală
Mașina lui Igor Dodon

Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button