Actualități

După alegeri Maia Sandu aduce ca suport vameși din Germania. Vameșii noștrii nu mai sunt buni?

Distribuiți acest articol!

Preşedintele Maia Sandu a spus că după alegeri, vameşii din Germania vor veni în ajutorul Serviciului Vamal. Se pare că Maia Sandu a uitat că e președintele Republicii Moldova și acționează în interesul unor forțe străine. Nu ne-a ajuns 200 de ani de ocupație sovietică rusească, acum avem nevoie de ocupație germană? Vameșii noștri nu mai sunt buni?

“Despre acest lucru am vorbit în timpul vizitei mele la Berlin. Înţelegem că veniturile din activităţile vamale pot fi majorate semnificativ dacă va fi eradicată corupţia. Germania este gata să ne ofere ajutor. Am convenit ca după alegeri în cadrul Serviciului Vamal să fie delegaţi pentru o perioadă de timp vameşi din Germania. Este absolut necesar să fie înlocuit tot personalul administrativ, precum şi o curăţare profundă la toate nivelurile de funcţionari corupţi.”, afirmă Maia Sandu

De ce mai avem Serviciu Vamal dacă se apelează la forțele altor state? De ce nu se fac puncte de control comune pe Prut cu vameșii români?

Această minciună gogonată cu corupția o să îi explodeze în față și o să o trimită la groapa de gunoi a politicii, la fel ca pe Andrei Năstase. În România s-a mers pe acest sistem cu conducători străini și unde s-a ajuns? La jafuri de miliarde și o țară capturată de serviciile de spionaj germane și austriece. Sub spectrul corupției Maia Sandu face același lucru ca și politicienii trădători de țară din România.

Cele două state din leagănul civilizației latine, România și Republica Moldova trebuie să fie conduse de oamenii locului nu de ocupanții străini.

Somnul rațiunii neamului naște monștrii! Elita intelectuală de la Chișinău trebuie să iasă din amorțeală și să o pună la punct pe această doamnă care încalcă Constituția țării și își depășește atribuțiile.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button