Actualități

E oficial: PAS nu a avut cu cine să o înlocuiască pe Nata Albot

Distribuiți acest articol!

Modificări în lista PAS de la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Formațiunea a solicitat CEC să modifice lista electorală a partidului. Astfel, după cum au anunțat anterior, Nata Albot și Alexandru Catan au fost retrași de pe locul 8 și respectiv 45. Informațiile au fost confirmate de serviciul de presă a formațiunii.

Locul Natei Albot nu a fost luat deocamdată de nimeni, iar ceilalți candidați au câștigat câte o poziție pe listă. În locul candidatului de la Căușeni, Alexandru Catan, a fost desemnat juristul Artemie Cătănoi din localitate, însă acesta ar avea ceva probleme de integritate, potrivit relatărilor din presă.

Un alt pretendent la funcția de deputat, Petru Gandrabur de la Cantemir, numărul 55 în liste, a fost înlocuit cu primarul satului Bălceana, Hîncești, Iurie Pasat care va fi pe locul 53.

Cererea PAS urmează să fie examinată de CEC la ședința de astăzi, 15 iunie care va începe la ora 16.00.

Acțiunea de azi a PAS ne arată că acest partid are una din cele mai slabe liste, cu toate că s-au făcut nenumărate promisiuni privind o listă curată și fără penali. La o simplă analiză pe lista PAS dai de penali, contrabandiști, oameni cu probleme de integritate, torționari și o adunătură de moldoveniști primitivi. Vremurile bune nu prea par a fi deloc bune cu așa oameni.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button