Actualități

Favoriții lui Dodon au căzut în dizgrație, după alianța cu Voronin

Distribuiți acest articol!

Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și-a anunțat lista candidaților la funcția de deputat pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Printre candidați se numără consilierul municipal din Bălți, tatăl noului director S.A. „RED – Nord”, Iurie Prisacari, Corneliu Furculiță, Bogdan Țîrdea, dar și jurnalistul Constantin Starîș.

Potrivit listei integrale depuse astăzi la CEC, mai mulți deputați-portavoce a fostului lider de la condrița, Igor Dodon, au căzut în dizgrație. Astfel, Alexandr Nesterovschi se regăsește pe locul 34 în lista candidaților din partea Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Vladimir Mizdrenco pe locul 41, Oleg Savva pe locul 43, iar Alexandr Usatîi tocmai pe locul 53.

La oamenii sovietici e mai greu cu grafica și designul așa că au realizat în paint o stea neagră cu secerea și ciocanul în mijloc.

Mai jos puteți vedea lista integrală a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021 din partea Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

Sursa Nord News


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button