MAGAZIN

FCSB, lăudată de antrenorul lui Sporting

Distribuiți acest articol!

Vicecampioana României a reuşit un rezultat promiţător în faţa unei formaţii puternice, care a controlat în mare măsură jocul. Chiar şi aşa, Jorge Jesus nu se aştepta la o replică atât de dârză din partea roş-albaştrilor, astfel că a ţinut să îi felicite pentru jocul prestat, scrie digisport.ro.

Am jucat împotriva unei echipe care se află la nivelul nostru!”. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa FCSB, dar şi-a exprimat speranţa că echipa sa se va impune la Bucureşti şi se va califica în grupele Champions League.

Am jucat contra unei formaţii bune, care se alfă la acelaşi nivel cu noi. Sunt de părere că am făcut un meci bun, am fost foarte solizi în defensivă, însă nu am reuşit să marcăm. Partida în sine a fost foarte dificilă, dar asta mai ales datorită adversarului. Calificarea e deschisă: ei, dacă ar fi marcat aici, ar fi avut un avantaj. Aşa, orice gol înscris de noi în deplasare înseamnă dublu, FCSB va trebui să puncteze de două ori. Vom merge la Bucureşti cu încredere că ne putem califica, există o mare ambiţie în rândul nostru. Să ajungi în faza grupelor e o performanţă în sine, aşa că vom fi extrem de motivaţi”, a spus Jorge Jesus.

Întrebat de ce golgheterul Bas Dost nu s-a aflat în cea mai bună formă, tehnicianul a pus asta pe seama defensivei FCSB: ”Nu a dus lipsă de creativitate şi nu a fost obosit. Pur şi simplu Steaua s-a apărat bine”.

În final, Jorge Jesus a fost chestionat şi în legătură cu Wiliam Carvalho, care azi a lipsit din cauza unei suspendări. Marea vedetă din lotul lui Sporting e pe picior de plecare, de serviciile lui interesându-se mai multe formaţii puternice din Anglia. Drept urmare, chiar dacă va fi eligibil pentru retur, s-ar putea ca el să nu figureze în lotul deplasat în capitala noastră. ”Nu ştiu în acest moment nimic, mintea mea e deja la partida cu Guimaraes”, a spus antrenorul lui Sporting.

Manșa retur a meciului dintre FCSB și Sporting Lisabona, programată pentru 23 august, se va disputa la București, pe Arena Națională.

Vedeți mai jos rezumatul partidei:

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button