MAGAZIN

Festivalul UNTOLD a adus încasări record orașului Cluj

Distribuiți acest articol!

Emil Boc, primarul orașului Cluj, a declarat că ediția de anul acesta a adus venituri mai mari decât ediția de anul trecut, când au strâns peste 20 de milioane de euro. Primarul de Cluj a refuzat să de o cifră exactă a veniturilor de anul acesta, dar a declarat că sunt mai mari decât anul trecut. Acesta a vorbit și despre petițiile oamenilor, care au fost nemulțumiți de zgomotul de la festival.

”Am încercat în acești ani să promovez politici care să unească comunitatea. Și în acest caz ascult toate propunerile și ideile care vin de la an la an. M-am uitat la toate sesizările primite la Primărie. În cele 4 zile am primit cam 50 de sesizări pe telefonul Poliției Locale și al Primăriei. La 112 au fost numai două sesizări.

Am apreciat faptul că organizatorii au început să se implice tot mai mult pe latura comunitară. Este investiția pe care vor să o facă la Spitalul de Copii, de peste 100.000 de euro, pentru copiii bolnavi de leucemie. Contează acest lucru.

După ce se va trage linie, pentru că e prea cald să facem bilanțul acum, vom vedea ce lucruri pot fi îmbunătățite pentru a diminua impactul de zgomot, dacă acesta există. Primăria va încerca să găsească acele căi pentru a uni această comunitate. Această manifestare este importantă pentru România, pentru că peste tot s-a vorbit despre România. Oamenii duc mai departe imaginea României, fără să mai vorbim de Cluj.

Dincolo de dimensiunea economică, dacă la prima ediție erau vreo 20 de milioane de euro, acum când participarea a fost cu peste… mă gândesc mai mare ca la prima ediție, cu siguranță implicațiile financiare pentru oraș, pozitive, sunt și mai mari. Acest festival este un element important alături de cele care contribuie la calitatea vieții. Suntem în era capitalismului. Banii sunt la cei care decid unde să își amplaseze investițiile. Pentru ei contează să fie într-un loc care are recunoaștere internațională. Acest festival duce imaginea Clujului mai departe”, a declarat primarul Clujului la un post de radio, citat de digi24.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button