Actualități

Filat: PLDM va susține PAS-ul. AUR ar putea fi surpriza acestor alegeri

Distribuiți acest articol!

Fostul prim-ministru Vlad Filat a anunțat în cadrul unei emisiuni televizate de la n4 că PLDM nu va participa în alegerile de pe 11 iulie, după ce Platforma DA nu a acceptat formarea unui bloc comun.  Acesta susține că Platforma DA a avut o atitudine jignitoare. 

 În aceste condiții simpatizanții liberal democraților sunt îndemnați să voteze pentru PAS. Mai mult, Filat susține că AUR ar putea fi marea surpriză electorală a anticipatelor.

„Din punctul meu de vedere, în acest scrutin electoral o surpriză poate să ofere pe segmentul unionist acest AUR, care a demonstrat e capabil de așa ceva în România. Doar că, depinde cine sunt cei care ar urca în această barca cu pânzele umflate cu denumirea AUR”, a subliniat Vlad Filat.

AUR Moldova reprezintă o forță politică patriotică care militează pentru respectarea libertății și drepturilor fundamentale, așa cum ele există în România și în spațiul Uniunii Europene. Pilonii de bază ai AUR sunt familia, națiunea, credința și libertatea.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a fost surpriza alegerilor parlamentare din România, desfășurate în decembrie 2020. Atunci, la numai un an de la înființare, AUR a fost votat de aproape 600.000 de români.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button