ActualitățiBasarabia

Fostul ministru de Interne Pavel Voicu a lăsat un mesaj de adio

Distribuiți acest articol!

În mesaj, ex-ministrul MAI și-a laudat echipa de munca pe care a depus-o și a adus mulțumiri. „Talentul câștigă jocuri, iar munca în echipă și inteligența câștigă campionate, așa spunea un super campion. 

Acum, la încheierea mandatului meu de ministru al afacerilor interne, vreau să vin cu un mesaj aparte de recunoștință și să transmit sincere mulțumiri întregii echipe a Ministerului Afacerilor Interne, alături de care am avut onoarea să lucrez cot la cot în ultimii doi ani.

A fost o perioadă deloc ușoară pentru toți, ba chiar extrem de dificilă, aș spune, în care, zi de zi, trebuia să confruntăm noi și noi provocări. Pandemia, seceta, instabilitatea politică, dar mai ales imposibilitatea de a continua unele procese din cauza unui Guvern în exercițiu.

Cu toate acestea, efectivul MAI a reușit să pună umărul la soluționarea în mare parte a impedimentelor apărute în activitate, mai mult ca atât, să țină sub control și să reducă situația criminogenă, obținând la acest capitol cele mai bune rezultate din ultimii zece ani. 

Rezultatele eficienței noastre pot fi exprimate prin zeci și sute de cifre din rapoarte, însă principalul indicator rămâne a fi liniștea fiecărui cetățean al țării și, desigur, revenirea acasă a fiecărui angajat al Ministerului Afacerilor Interne după o zi grea de muncă.

Dragi colegi, Vă mulțumesc din suflet pentru aport și susținere! Sper foarte mult acest spirit de echipă, grija față de condițiile de muncă și modernizarea continuă a acestora să fie păstrate și chiar amplificate de noul Ministru al Afacerilor Interne!”, se arată în mesajul de adio a lui Pavel Voicu.

Menționăm că, astăzi, 6 august, Guvernul Gavrilița a primit vot de încredere. Pentru acesta au votat deputații PAS, 61 la număr.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button