MAGAZIN

FOTO // 10 TV, în ochii telespectatorilor: ”Unicul post de televiziune care…\\

Distribuiți acest articol!

Postul de televiziune 10 TV, care şi-a încheiat activitatatea în 23 mai curent, primeşte în continuare mesaje de mulţumire din partea telespectatorilor pentru activitatea  pe care a depus-o.

Mesajele reflectă îngrijorarea faţă de postul de televiziune, angajaţi şi viitorul acestea, dar şi speranţa că în curând se vor găsi soluţii pentru ca unicul post de televiziune unionist să revină în casele tuturor românilor.

Te aşteptăm ca să revii din nou în casele tuturor românilor din Basarabia, cât şi din ţară. 10 TV – cel mai iubit canal românesc.”, ne scrie Petru Balan.

Numărul susţinătorilor postului de televiziune 10 TV creşte de la o zi la alta, iar acest lucru demonstrează încă o dată că proiectul a fost susţinut de români de pe toate continentele.

Ne lipseşte mult! Unicul canal în care aveam încredere. Mare păcat.” ne-a mărturisit Veronica Ghiocel.

Scopul principal al proiectului media 10TV l-a reprezintat corecta informare, reflectarea și promovarea acțiunilor ce au drept principal obiectiv apărarea democrației, libertății de exprimare, consolidarea societății civile și apropierea de valorile europene.

Mai jos vă prezentăm câteva dintre mesajele primite din partea telespectatorilor fideli postului 10 TV.

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button